Бухгалтер для інтернет-магазину дистанційно Київ Україна 2023

Якщо у Вас не великий інтернет магазин, і ваша діяльність оформлена на фоп 2 група єдиного податку, Вам підійдуть послуги бухгалтера дистанційно, оскільки податковий облік на цій системі оподаткування зведений до мінімуму. Якщо ви продаєте свої товари самостійно то вам підійде мінімальний пакет обслуговування. Вам необхідно платити податки, на підставі реквізитів, що надасть бухгалтер.

У завдання бухгалтера входить надати реквізити і суми по оплаті податків, вести облік доходів і контролювати річний дохід, що б він не перевищив ліміт встановлений в 2024 році, здача річної звітності, здача квартальної звітності, якщо Ви офіційно проводите платежі за товар, послуги, оренду на приватних підприємців, контролювати зміни законодавства, контролювати відсутність питань з боку податкової.

Відео інструкція "Як відкрити ФОП для торгівлі через інтернет магазин" 

https://www.youtube.com/watch?v=_SKCLgOJR7I&t=6s

Ціни на послуги бухгалтера для фоп за даним посиланням https://www.profbuhgalter.com.ua/price-fop-2-group.html

 

Коли інтернет магазину можна не застосовувати ПРРО:

1. ФОП інтернет торговець не використовує ПРРО, якщо використовує «спосіб отримання коштів», оплату за товари виключно на розрахунковий рахунок, тобто надає покупцю реквізити номера рахунку IBAN. Який спосіб оплати вибирають покупці немає значення, інтернет-банкінг: City24, Приват24, Ощад24, Монобанк, відділення банку, головне що ви надаєте тільки реквізити рахунку.

Якщо інтернет магазин надає реквізити картки, будь-якої, або накладений платіж від Нова Пошти або надавати сервіс оплати карткою онлайн Fondy, LiqPay, Platon, Portmone, iPay, EasyPay, PayPong, WayForPay то потрібно використовувати ПРРО.

2. Отримувати кошти від  Укрпошта на рахунок ФОП. Укрпошта зарахує гроші, отримані від покупців, на ваш рахунок безпосередньо зі свого поточного рахунку (без карток).Розрахункової операції немає як такої, тому ПРРО не потрібен. 

В цих двох випадках, замість чеку прро, бажано при відправці товару покупцю вкласти товарний чек чи накладну на товар.

Коли інтернет магазин повинен використовувати ПРРО:

1. Якщо покупець платить карткою онлайн на сайті, натискаючи кнопку «Оплатити». Це — інтернет-еквайринг, наприклад, оплати через Fondy, LiqPay, Platon, Portmone, iPay, EasyPay, PayPong, WayForPay.

2. Якщо інтернет-магазин надає номер картки для оплати то чек необхідно формувати, ключ до рахунку від приват банку теж вимагає чек прро.

3. Коли покупці сплачують готівкою кур’єру чи на місці продажу.

4. Коли кошти отримують від «Нова Пошта» .

Як видавати чек при відправці Новою поштою, при оплаті накладеним платежем?

Чек необхідно формувати, вкласти його в посилку, та реквізит в чеку форма оплати вказати «післяоплата».

Як видавати чек при оплаті через сервіс пром – оплата?

При торгівлі через Пром.юа, часто покупець робить замовлення і оплачує через сервіс пром-оплата. В такому випадку ФОП отримує оплату після того як покупець забере посилку, кошти приходять як інтренет еквайринг від liqpay.
В такому разі ФОП повинен проводити чек через ПРРО не пізніше, ніж пакупець отримає товар, тобто потрібно у посилку вкласти фіскальний чек, у якому вказати за реквізитом форма оплати «післяоплата».

Як видавати чек при оплаті через інтернет – еквайринг LiqPay, WayForPay?

При оплаті через сайт за товар через системи сервісу переказу коштів таких як LiqPay чи WayForPay, чек необхідно відправити покупцю на слідуючи робочий день інтернет магазину після отримання оплаті на підприємницький рахунок, якщо сплачено в понеділок, то чек можна сформувати у вівторок та надіслати покупую, якщо в п’ятницю, то чек можна сформувати в понеділок. Але у випадках, якщо покупець оплатив сьогодні і сьогодні буде відправка товару чи само вивіз, то чек необхідно сформувати сьогодні в день отримання товару покупцем. Важливий момент, що при оплатах від LiqPay, WayForPay дані системи утримують комісію, на рахунок ви вже отримуєте суму за товар за вирахуванням комісію, але чек необхідно формувати на всю суму покупку, без вирахування комісію, і в облік доходів фоп також включає всю сумму, на яку виписано чек, в реквізиті чеку форма оплати вказуємо «картка».

Коли видавати чек при оплаті через фоп карту приват банку?

Як видавати чек в разі передоплати за товар?

Коли покупець оплачує за товар через фоп карту ключ до рахунку від приват банку, то чек потрібно видати під час передачі товару, тому якщо покупець сьогодні оплатив за товар, і сьогодні його забере або буде доставка кур’єром, то чек необхідно сформувати сьогодні, щоб передачи його разом з товаром. А якщо, передоплата надійшла сьогодні, а доставка товару буде завтра чи в найближчі дні, то чек видаємо покупці на слідуючий робочий день інтернет магазину після зарахування коштів на рахунок. Наприклад, якщо кошти надійшли в п’ятницю, то чеки сформувати та відправити можна в понеділок. В реквізиті чека форма оплати вказуємо «картка».

Якщо Вам необхідно узяти в помічники співробітників приміром менеджерів, пакувальників, кур'єрів, з якими необхідно укласти офіційні трудові угоди, без допомоги бухгалтера Вам вже складно буде обійтися, оскільки для обліку співробітників потрібні базові знання бухгалтерського обліку по зарплаті і кадрам.

Для обліку співробітників необхідно складати пакет кадрових документів, пакет документів по нарахуванню зарплати, здача кожен місяць звітності, дотримуватися вимог по нарахуванню зарплати не нижче мінімальної, проводити індексацію зарплати, проводити щороку нарахування відпускних, лікарняних.

Від бухгалтера ви кожен місяць отримуватимете платіжки по податках, документи по нарахуванню і виплаті зарплати, кадрові документи для підпису у співробітників. Ваша робота буде полягатиме тільки в тому що б роздрукувати документи і сплатити податки.

 

 

Досвід роботи понад 15 років у сферах:

  • Навчальні центри
  • Інтернет магазини
  • Сфера послуг
  • Салон краси
  • Кав'ярні, пекарні

Переваги роботи з приватним бухгалтером віддалено:

  • Договірні відносини
  • Економія вашого часу та бюджету
  • Відповідальність
  • Ведення обліку досвідченим фахівцем
  • Гарантія конфіденційності
  • Мінімізація податкових ризиків
  • Коректне ведення обліку
  • Аналіз змін у законодавстві
  • Постійне підвищення кваліфікації